Spitalului Orășenesc Cisnădie are Policlinică nouă. Joi va fi inaugurată – foto

Spitalul orășenesc Cisnădie are policlinică nouă. Investiția va fi inaugurată joi, la ora 12.00, pe strada Băilor nr. 27 (curtea cu clădirea de Interne). Proiectul cu finanțare europeană „Reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală a Ambulatoriului integrat de specialitate din cadrul Spitalului Orășenesc Cisnădie”, este unul dintre cele mai importante derulate de municipalitatea din Cisnădie până acum iar valoarea totală se ridică la 11,2 milioane lei.

foto: Primăria orașului Cisnădie

Practic, de acum înainte, cisnădienii beneficiază de o infrastructură medicală modernă, de aparatură performantă, de ultimă generație, chiar în orașul lor, fără a mai fi nevoiți să se deplaseze la Sibiu, putând fi consultați, tratați și vindecați într-o unitate spitalicească, ce rivalizează din punctul de vedere al condițiilor și dotărilor cu orice instituție europeană de acest tip. Un spital cu dotări moderne, cu medici bine pregătiți, generează încredere și siguranță în rândul comunității, iar cisnădienii au parte astăzi de toate acestea.

foto: Primăria orașului Cisnădie

„Pentru a fi puternică și sănătoasă, o comunitate trebuie să beneficieze de un sistem medical performant. În urmă cu 13 ani, o decizie neinspirată, impusă de la București, punea lacătul pe Spitalul Orășenesc Cisnădie, iar după un an de eforturi reușeam să redeschidem această unitate medicală, în ciuda previziunilor sumbre ale unora.

Au trecut de atunci 12 ani în care Spitalul a fost mereu o prioritate pentru administrația locală: am investit bani din bugetul local, am obținut finanțări din surse extrabugetare, am atras medici bine pregătiți, am îmbunătățit continuu condițiile de aici”, spune Gheorghe Huja, Primarul orașului Cisnădie.

foto: Primăria orașului Cisnădie

foto: Primăria orașului Cisnădie

foto: Primăria orașului Cisnădie

Primarul a precizat faptul că investițiile î spitalul din Cisnădie n se opresc aici. „Povestea Spitalului Orășenesc Cisnădie poate fi considerată una de succes și nu se oprește aici. Am pregătit un nou proiect prin care Spitalul va fi reabilitat, modernizat, extins și dotat în întregime. În urmă cu 12 ani, împreună cu cisnădienii am salvat Spitalul, iar acum aici sunt salvate mii de vieți”, conchide Gheorghe Huja.

foto: Primăria orașului Cisnădie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*