Spitalul de Psihiatrie caută director medical

Managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu organizează concurs pentru ocuparea postului de director medical.
Candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină, să fie confirmați cel puțin medic specialist și să aibă minim 5 ani vechime în specialitatea respectivă.
Etapele de desfășurare a concursului sunt următoarele:
▶️ lucrarea scrisă de verificare a cunoștințelor din bibliografia stabilită de către comisia de concurs;
▶️susținerea proiectului de specialitate având ca temă “Managementul și dezvoltarea serviciilor medicale oferite prin ambulatoriul de specialitate”;
▶️ interviul de selecție.
✅ Calendarul desfășurării concursului este următorul:
– Termenul final de înscriere al candidaților este 18.03.2022​;
– Susținerea probei scrise va avea loc în data de 28.03.2022;
– Susținerea proiectului de specialitate și interviul de selecție se vor desfășura în data de 30.03.2022;
– Afișarea rezultatelor soluţionării contestaţiilor și a rezultatului definitiv al concursului va fi în data de 01.04.2022.
✅ Atât comisia de concurs cât și cea de soluționare a contestațiilor sunt formate din 2 reprezentanți ai Consiliului Județean Sibiu și un reprezentat al Președintelui Consiliului Județean, precum și din câte un reprezentant al organizațiilor profesionale și de sindicat, care au rolul de observatori în comisia de concurs.
✅ După finalizarea concursului, directorul medical va încheia cu managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu un contract de administrare pe o perioadă de 3 ani, în cuprinsul căruia sunt prevăzuţi indicatorii de performanţă asumaţi.
Informații despre calendarul concursului, bibliografia, temele proiectului de specialitate, precum și cum trebuie să fie structurat proiectul se găsesc:
❇️ pe site-ul Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, la secțiunea Concursuri:
❇️ pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, la rubrica Locuri de muncă, secțiunea 1. Oportunități de angajare la servicii subordonate:
Postul de director medical interimar este ocupat în prezent de șef lucrări dr. Ciprian Ionuț Băcilă, care a fost numit prin dispoziția președintei Consiliului Județean Sibiu, din iulie 2021.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*