Speranță prin Artă a ajuns la ediția a XIII-a / Banii strânși din licitația de tablouri ajung la un spital de psihiatrie

Speranță prin Artă a ajuns la ediția a XIII-a, iar Rotaract Club Sibiu și Rotary Club Sibiu, în colaborare cu Spitalul de Psihiatrie „Dr.Gh.Preda” din Sibiu îi invită pe cetățeni începând cu 21 februarie 2021 până pe 28 februarie 2021 pe pagina de Facebook Rotaract Sibiu, unde va avea loc vernisajul expoziției de pictură online unde se va putea licita pentru cele 5 tablouri de anul acesta.

Lucrările din cadrul expoziției sunt realizate în Atelierul de Ergoterapie al Spitalului de Psihiatrie „Dr.Gh.Preda” Sibiu.

Banii strânși în urma vânzării lucrărilor vor fi donați spitalului, pentru ajutorarea la reinserţia psihosocială, creşterea abilităţilor sociale, dezvoltarea relaţiilor interumane, reabilitare socială şi vocaţională și continuarea realizării lucrărilor.

Atelierul de Ergoterapie este un cadru complex de susținere a procesului de resocializare a beneficiarilor de servicii psihiatrice.

Ergoterapia sau „terapia prin activitate” oferă posibilitatea pacientului să se exprime prin intermediul materialului și al activității propriu-zise, să relaționeze cu ceilalți și cu el însuși, să se reintegreze în realitatea concretă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*