Spectacol extraordinar de închidere al FITS prezentat de Corul Național de Cameră Madrigal, duminică în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA vine cu o serie de aspecte importante cu privire la buna desfășurare a evenimentului MADRIGAL: RITUALURI – Spectacol extraordinar de închidere FITS 2024.

Foto: Muzeul ASTRA

„În primul rând, prezența unor branduri cum sunt Corul Național de Cameră ,,Madrigal – Marin Constantin” și Festivalul Internațional de Teatru – FITS , cu un astfel de eveniment grandios organizat în Muzeul în aer liber, este posibilă (și) datorită Muzeului ASTRA & Consiliul Județean Sibiu. Este încă o confirmare a faptului că la Sibiu se poate oferi un act cultural de calitate prin legături sustenabile ce servesc drept exemplu de bună practică la nivel de colaborare instituțională!

Revenind la buna desfășurare a Ritualuri – Spectacol extraordinar de închidere FITS 2024, aducem la cunoștința publicului că în acest weekend, 29-30 iunie, programul de funcționare al Muzeului ASTRA va fi între orele 8:00 și 19:00.

Evenimentul de duminică, 30 iunie, este cuprins în intervalul orar 20:15 – 1:00. Vizitatorii vor trebui să părăsească incinta muzeului înainte de ora 19:00, în vederea pregătirilor necesare pentru acest spectacol foarte important.

De la ora 20:15 se va face accesul publicului la Ritualuri – Spectacol extraordinar de închidere FITS 2024 în baza biletului pus la dispoziție pentru acest eveniment. Prețul unui bilet este de 50 lei și se poate achiziționa de la casieria principală a muzeului, intrarea numărul 1 în Muzeul în aer liber, sau online de pe www.muzeulastra.ro & www.iabilet.ro .

Reamintim faptul că spectacolul va fi prezentat în avanpremieră sâmbătă, pe 29 iunie, de la ora 22:00, tot în baza biletului pus la dispoziție pentru acest eveniment.

Vă oferim aici informațiile emise de Corul Național de Cameră ,,Madrigal-Marin Constantin” în legătură cu acest eveniment.

MADRIGAL: Ritualuri – Spectacol extraordinar de închidere FITS

Corul Madrigal și Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu invită publicul la „Ritualuri”, un spectacol extraordinar prezentat de Madrigal în premieră la Muzeul ASTRA, dedicat ritualurilor universale – pentru pace, de lume, religioase sau pentru natură. După spectacol, 12 scene ale ritualurilor vor fi activate la Muzeul ASTRA până la ora 01:00 noaptea.

Zona din jurul Lacului Dumbrava va deveni un univers performativ divers, unde spectatorii se vor bucura de video mapping pe pădure, vor interacționa cu actori, coruri de copii Cantus Mundi, percuționiștii Young Beats și Zoli Toth, Baletul Operei Comice pentru Copii, creatoarele populare de la șezătoarea din Ozun, Ansamblul „Tihii Dunai”/ „Dunărea liniștită” de la Brăila (dirijor Maria Milea) și multe alte surprize.

Spectacolul Extraordinar „Ritualuri”

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”

Dirijor: Anna Ungureanu

Regia: Emil Pantelimon

Scenografia: Vladimir Turturica

La pian: Abel Corban

Participă corurile de copii din Cantus Mundi: „Waldorf” Iași, dirijor Daniel Popa, „Unirea” Focșani, dirijor Ana-Maria Rusu, Corul Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” Oradea, dirijor Nicoleta Țâmpu și „Corul Junior Vip & Vox Infantes” Cluj-Napoca, dirijor Anca Mariaș.

Spectacolul va fi prezentat în avanpremieră sâmbătă, pe 29 iunie, de la ora 22:00.

Accesul la eveniment se face prin achiziționarea biletelor de intrare la Muzeul ASTRA (online sau la muzeu).

Spectacolul Extraordinar „Ritualuri” Madrigal se desfășoară în parteneriat cu Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Muzeul ASTRA, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, Opera Comică pentru Copii, Circul Metropolitan București, Institutul Național al Patrimoniului” au transmis reprezentanții Muzeului ASTRA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*