Spectacol anulat

Spectacolul ”Câte-n lună și în stele” cu Mălăele și Caramitru, anulat

 

Spectacolul ”Câte-n lună și în stele”, programat la Sala de cultură a sindicatelor din Sibiu în ziua de joi, 3 mai 2012, de la ora 19.00, se anulează. ”Datorită îmbolnăvirii unuia dintre protagoniștii piesei de teatru «Câte-n lună și în stele» cu Ion Caramitru, Horațiu Mălăele și Adrian Naidin, spectacolul care se juca în 3 mai la Casa de cultură a sindicatelor din Sibiu se anulează”, este mesajul transmis de impresarii care au organizat turneul național.

 

Având în vedere că, deocamdată, nu poate fi stabilită o dată certă pentru reprogramarea spectacolului, sibienii care au cumpărat bilete își pot primi banii înapoi, până în data de 3 mai inclusiv de la Agenția teatrală de bilete de pe strada Nicolae Bălcescu, între orele 11.30 și 17.00. De asemenea, banii vor fi returnați cumpărătorilor de bilete și în ziua de 3 mai, de la ora 19.00, la Casa de cultură a sindicatelor.

 

După această dată, contravaloarea biletelor va putea fi recuperată, timp de 30 de zile, de la sediul redacției ziarului Turnul Sfatului, situat în Piața Mică, nr. 30, între orele 10.00 – 16.00, de luni până vineri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*