Specialiști ATI din întreaga țară se întâlnesc la Sibiu

La Sibiu se va desfășura, începând de joi și până sâmbătă, Conferința „Monitorizarea Pacientului Critic”, care reunește specialiști în Anestezie-Terapie Intensivă (ATI) din întreaga țară.

Foto: Arhivă

Evenimentul se va desfășura la Hotelul Ramada din Sibiu și pune accentul pe experiența practică și evoluția continuă a practicilor de îngrijire a pacientului, oferindu-vă oportunități de a împărtăși experiențe, de a construi relații și de a face parte din evoluția continuă a practicilor din industrie.

𝐓𝐞𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐚𝐛𝐨𝐫𝐝𝐚𝐭𝐞 sunt  Monitorizarea intra-anestezică, Monitorizarea pacientului neurocritic, Monitorizarea hemodinamică avansată, Monitorizarea sepsisului și a infecțiilor, Monitorizarea metabolică în Terapie Intensivă, Monitorizarea pacientului în urgență-prespital, Inteligența Artificială în Terapie Intensivă.

„Ne face o deosebită plăcere să vă urăm bun venit în Tansilvania, la Sibiu gazda Conferinței <<Monitorizarea pacientului critic>>, în perioada 22 – 24 februarie 2024, la Hotel Ramada.

Prin programul științific al manifestării ne dorim să sensibilizăm comunitatea medicală cu informații de ultimă oră în ceea ce privește monitorizarea pacientului critic și să creăm un mediu favorabil dezvoltării interacțiunilor interdisciplinare. Programul științific al manifestării abordează teme precum: monitorizarea intra-anestezică, monitorizarea pacientului neurocritic și inteligența artificială în terapie intensivă. Sperăm să găsiţi tematica abordată extrem de interesantă și utilă pentru practica dumneavoastră cotidiană.

Vă asigurăm că prezența dumneavoastră la acest eveniment va fi încununată de satisfacţii profesionale, respect și prietenie!

Vă aşteptăm cu drag la Sibiu!”, spune Conf. Dr. Mihai Sava, Președintele Conferinței.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*