Special: atacantul și golgheterul grupei U10 de la ASFC Interstar Sibiu cântă la pian la o tersasă din zona centrală – video

Un tânăr fotbalist de la ASFC Interstar Sibiu, atacantul și golgheterul grupei U10 al echipei  ASFC Interstar Sibiu le-a oferit spectatorilor unei terase un scurt recital special, la pian. Luca Stancu a demonstrat nu doar că este un fotbalist de viitor, ci și un muzician talentat.

 

Juniorii Interstarului sunt la înălțime și în timpul vacanței.
Luca Stancu, membru al grupei U10 de la ASFC Interstar Sibiu, excelează nu doar în plan sportiv ci și în cel muzical. A demonsrat public acest lucru zilele trecute, cânt a surprins plăcut clienții unei terase din zona centrală a Sibiului cu un minirecital la pian.
„Putem da multe exemple din cadrul clubului nostru de jucători care îmbină în mod perfect fotbalul cu școala și/sau alte activități, în care au rezultate deosebite, lucru care ne face să fim mândri.
În imagini regăsiți un fragment din recitalul oferit de atacantul și golgheterul grupei U10 a Interstarului celor prezenți ieri în Piața Mică din Sibiu.
Fotbalul este mai mult decât un joc!!!”, au transmis reprezentanții ASFC Interstar Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*