Spartanii Dumbrăveni, VICECAMPIONI la U10! Medalii și la CSM Mediaș

Cele 2 cluburi din județ, cu jucători și echipe în campionatul intern, Spartanii Dumbrăveni și CSM Mediaș s-au evidențiat la actuala ediție a celebrului concurs Paleta de Argint. Competiția cu o tradiție de peste jumătate de secol în România s-a desfășurat la Buzău, fiind singurul singurul turneu oficial din an organizat de Federația Română de tenis de masă pentru copiii de 10 ani.
(Dan GREAVU)

foto> facebook/FRTM

Performerii întrecerii la masculin a fost cei de la Spartanii Dumbrăveni, care au reușit să cucerească titlurile de vicecampioni naționali, la mai puțin de 3 ani de la înființarea clubului! Într-o competiție cu echipe din București, Buzău, Slatina, Florești (județul Cluj), Arad, Zalău, Tg. Mureș, dar și Mediaș, au reușit o performanță extraordinară, calificându-se în finală, unde au cedat în fața celor de la LPS NR Constanța I.

LOCUL II în Romania la tenis de masa – jun. U10 ani! Un oraș mic, cu suflet mare, a reușit cu acești copii atât de mici, o performanță atât de mare.  Felicitări copii, sunteți extraordinari!“, au transmis cei de la Spartanii Dumbrăveni!
Echipa a fost formată din: Birtalan Casian, Curutiu Corin, Avram Alexandru, Morar Bogdan,  Corburean Ioan – antrenor.

foto: facebook/Spartanii Dumbrăveni

Spartanii au câștigat Grupa a II-a de calificare cu 3 victorii: 3-0 cu LPS Constanța II, 3-1 cu SCM CSM Buzău I și 3-0 cu Topsin Florești (Cj), după care au eliminat CSM Zalău și Voința Câmpulung, de fiecare dată cu 3-0, apoi a câștigat semifinala cu CSȘ Bistrița, scor 3-1!

CSM Mediaș a participat cu 2 echipe la masculin, la Paleta de Argint din acest an. CSM Mediaș I a ieșit din Grupa IV de calificare tot pe locul I, cu 3 victorii: 3-0 cu SCM Giurgiu, 3-0 cu CSM Slatina și 3-2 cu CSM Arad. La fel și CSM Mediaș II, cu 2 victorii la zero, în fața CSȘ Slatina II și respectiv CSTA București, a câștigat Grupa VI, dar a cedat la baraj în fața ACS Voința Câmpulung.

CSM Mediaș I (foto: facebook/Sorin Nistor)

CSM Mediaș I, cu Eduard Bina, Dominic Costea și Matei Todoran la masa de joc, a spulberat CS Comunal Dumbrăvița în primul tur, scor 3-0, apoi a depășit SCM Gloria Buzău, scor 3-2În semifinale, medieșenii au cedat la LPS NR Constanța I, care avea să devină campioana ediței!

Podium echipe masculin
1. LPS NR Constanța I (Vladimir Filimon Romanescu, Șerban Rădulescu, Robert Zamfir)
2 ACS Spartanii Dumbrăveni (Casian Birtalan, Alexandru Avram, Corin Curutiu, Bogdan Morar)
3. LPS Bistrița I (Dragoș Ionel, Laurențiu Marga, Paul Filipoi, Alexandru Matefi)
4. CSM Mediaș I (Eduard Bina, Dominic Costea, Matei Todoran)

Podium echipe feminin
1. LPS Slatina I (Sofia Siia, Izabela Pastina, Florentina Ceaușescu, Florentina Alexandru)
2. CSM Slatina (Bianca Toma, Anastasia Macau, Sofia Ivan)
3. CSM Buzău I (Diana Burlacu, Antonia Bratu, Giulia Dumitru, Erica Oprea)
4. Comunal Dumbrăvița (Izabela Deac, Nina Bialis, Carla Farcaș, Daria Alexe)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*