Spargere spectaculoasă la Gura Râului

Polițiștii din Săliște au reținut ieri doi bărbați în vârstă de 25, respectiv 36 de ani, din județul Alba, cercetați penal pentru furt calificat.

FOTO: Mesagerul de Sibiu 

Cei doi sunt bănuiți că, în cursul zilei de 17 martie a.c., ar fi pătruns într-un imobil de pe raza localității Gura Râului, de unde ar fi furat bani și bijuterii, valoarea prejudiciului creat ridicându-se la suma de 80.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Alba și sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște, au efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza județului Alba, ocazie cu care au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracțiuni.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii celor doi bărbați pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Săliște, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*