Soția lui Dan Petrescu, vacanță la Milano și Barcelona. Îmbrăcăminte de mii de euro în poze!

Soția lui Dan Petrescu, Adriana, s-a relaxat săptămâna aceasta în două destinații europene la modă: Barcelona și Milano.

Partenera antrenorului de la CFR a postat imagini de senzație din Spania și Italia. Cel mai mult a atras atenția outfitul de la ședința foto din Piața Domului din Milano.

Bustiera Dior purtată de Adriana costă 1.000 de euro, ea accesorizând-o cu o fustă neagră și cu sandale Hermes, care se învârt în jurul aceleiași sume, scrie gsp.ro, citat de Monitorul de Cluj.

Adriana, 45 de ani, este alături de Dan Petrescu de aproape 20 de ani. Cei doi au împreună o fiică, Jennifer.

Adriana este foarte pasionată de înfrumusețare prin metode naturale și de fitness, având chiar o afacere în acest domeniu. Ea postează mereu imagini din sala de forță, unde le arată urmăritorilor cum se menține într-o formă de invidiat.

„Pentru mine, frumuseţea înseamnă, înainte de orice altă definiţie, sănătate. Ca să funcţioneze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineaţa, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei consum multă, multă apă. Cremele, serumurile şi măştile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu.  Nu mi-am făcut nicio operaţie estetică şi nici nu intenţionez să apelez la chirurgie. Într-o societate în care tot mai multe femei recurg la tratamente invazive de înfrumuseţare, eu continui să promovez frumuseţea naturală şi menţinerea acesteia prin metode non-invazive”, a scris Adriana pe pagina ei de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*