Sofia Moldovan (Barbu Schi Team), TITLU național la slalom U16!

Recent înființat, clubul Barbu Schi Team își face simțită prezența pe podiumurile de premiere, la concursurile naționale și internaționale. Cea mai bună performanță a fost reușită de Sofia Moldovan, care s-a impus în proba de slalom feminin (U16) la Campionatul Național de schi alpin desfășurat săptămâna trecută la Borșa (Maramureș). Tot acolo, Ilinca Gândilă a obținut un loc 8 în proba de slalom feminin la categoria U14, iar Tudor Dogaru locul 19 în proba de slalom masculin U14.

(Dan GREAVU)

foto: Barbu Schi Team

„De la cursele palpitante la performanțele remarcabile, sportivii noștri și-au demonstrat cu adevărat abilitățile și determinarea pe pârtii.

Campionatul Național de copii U14 – U16:

În pitoresca stațiune Borșa, Maramureș, echipa noastră a dominat Campionatul Național. Sportiva din categoria U14, Ilinca Gândilă a obținut un impresionant loc 8 în proba de slalom.

La categoria U16, Sofia Moldovan a reușit să obțină locul întâi, devenind Campioana Națională în proba de slalom. Concurentul U14 Tudor Dogaru și-a demonstrat talentul cu un laudabil loc 19 în proba de slalom.

Concursurile pentru copii FIS la Șuior:

În ciuda condițiilor meteorologice dificile, echipa noastră a perseverat la cursele pentru copii FIS de la Șuior. Ilinca a avut o performanță bună, ocupând locul 6 în proba de slalom, în timp ce Tudor a demonstrat consistență cu două clasări în primele 15 locuri în clasamentul slalomului U14.

foto: Barbu Schi Team

Succesul Cupa Transilvania:

Cei mai mici schiori și-au lăsat și ei amprenta la Cupa Transilvania în Buscat, demonstrându-și pasiunea și potențialul pe pârtii. Felicitări lui Medeea Naicu, Margot Naicu, Carla Chetan, Lara Bîrșan, Andrei Chetan și Lucas Bîrșan pentru clasările în primele 3 locuri ale podiumului!“, a transmis Barbu Schi Team, care a anunțat totodată că, „deși unele concursuri au fost amânate din cauza vremii nefavorabile, echipa noastră rămâne concentrată și determinată pentru provocările viitoare.“

foto: Barbu Schi Team

Un mare mulțumesc sportivilor noștri dedicați, familiilor lor pentru suport și fanilor pasionați pentru angajamentul și entuziasmul lor neclintit. Împreună, vom continua să atingem noi înălțimi și să inspirăm pe alții cu dragostea noastră pentru schi.“, transmite Barbu Schi Team

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*