SOCAR a inaugurat prima benzinărie din Sibiu

Compania SOCAR a deschis prima benzinărie din judeţul Sibiu. Prin noua investiţie în valoare de aproximativ 1 milioane de euro, compania SOCAR ajunge la 32 de staţii de alimentare în România. 

Benzinăria se află în sat Selimbar, com. Selimbar, extravilanul loc Vestem, giratoriu VeşSOCAR_Sibiu2 SOCAR_Sibiu4tem, FN. Suprafaţa totală este de 7.500 mp, iar suprafaţa betonată este de 2.220 mp, spaţiul verde acoperă 1.310 mp, iar clădirea staţiei are 240 mp. În noua benzinărie sunt trei pompe (din care una cu debit mărit pentru tir) oferind trei produse petroliere. De asemenea, deţine şi o zonă gastro, separată pentru fumători şi nefumători.

“SOCAR deschide prima benzinărie din 2015 în judeţul Sibiu continuând investiţiile din anul precedent, ca parte a planului de business privind dezvoltarea reţelei pentru a acoperi o cât mai mare suprafaţă a României. În acest an, vom investi şi în alte benzinării pentru a ne creşte cota de piaţă, venind mereu cu produse şi servicii noi pentru clienţii noştri”, a declarat Hamza Karimov, CEO SOCAR România. Compania SOCAR şi-a majorat capitalul social cu peste 50 milioane de euro anul trecut.

Pentru staţia din Sibiu, SOCAR a creat 13 locuri de muncă. Benzinăria are un magazin şi un spaţiu pentru servirea mesei – Cafe Nar. Ca şi în celelalte staţii de alimentare SOCAR, produsele vedetă sunt cele tradiţionale gastronomiei din Azerbaijan – cafeaua la nisip şi sucul de rodie. Clienţii pot achiziţiona şi alte produse alimentare sau accesorii pentru maşină, indiferent de anotimp. Tabletele conectate la internet vin în ajutorul persoanelor care au nevoie rapidă de informaţii. De asemenea, şoferii îşi pot plăti amenzile de circulaţie prin terminalele ZebraPay, serviciu oferit de SOCAR în toate benzinăriile sale începând din luna octombrie 2014.

SOCAR deţine, în acest moment, staţii de alimentare în următoarele judeţe din România: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad şi Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*