SMYK All for Kids România a deschis al doilea magazin la Sibiu

SMYK All for Kids, retailerul polonez specializat în comercializarea de produse pentru copiii cu vârste între 0 și 14 ani, a inaugurat pe 14 noiembrie magazinul cu numărul 17 în România la Sibiu, la niciun an distanță de la primul magazin deschis în acest oraș.

SMYK All for Kids este cunoscut mai ales pentru conceptul său „totul sub un singur acoperiș”, oferind clienților săi articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, articole puericultură, jucării și accesorii pentru copii, acoperind segmentul de vârstă 0 – 14 ani.

„Ne bucurăm că de 10 ani primim tot mai multă încredere din partea clienților noștri. Extinderea rețelei de magazine SMYK la nivel naţional reflectă acest lucru. Al doilea magazin pe care îl deschidem la Sibiu vine ca o confirmare a faptului că, într-adevăr, magazinul nostru reprezintă o alegere bună pentru părinți, care găsesc în același spațiu tot ce au nevoie: de la îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării, articole de puericultură și nu numai”, a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stancu.

Noul magazin are o suprafață de cca 310 de metri pătrați și oferă o gamă variată de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte marca proprie Cool Club, recunoscute pentru calitatea lor, dar și pentru designul modern și atractiv. De asemenea clienții pot găsi și jucării și jocuri educative atât brandul propriu SMIKI, cât și LEGO, Hotwheels, Mattel, Fisher Price, Hasbro, LOL, precum și articole de puericultură necesare părinților în primii ani.

Noul magazin este localizat în centrul comercial Promenada Sibiu, iar părinții sunt așteptați în weekendul  14 -17 noiembrie să ia parte la Marea Deschidere, unde îi așteaptă: 20% reducere la toate produsele cu preț întreg, oferte speciale, tombolă cu premii, ateliere pentru copii (face-painting, modelare baloane).

Rețeaua comercială a SMYK All for Kids operează 224 magazine proprii, dintre care 195 în Polonia, 17 în România și 12 în Ucraina.

SMYK All for Kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Unul dintre punctele forte ale lanțului este disponibilitatea tuturor produselor pe care copiii le doresc și au nevoie într-un singur loc, „All for Kids”.

Oferta se bazează pe mărcile proprii „Cool Club” și „Smiki”, care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK și ale partenerilor de franciză. „Cool Club” este marca în cadrul căreia SMYK oferă îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house. „Smiki” este marca proprie a lui SMYK pentru jucării și accesorii pentru copii. Mărcile proprii ale lui SMYK sunt completate de branduri terțe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro și Mattel.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*