Șmecher la 17 ani. A furat o mașină și a condus-o, fără carnet

Un bărbat din Șura Mică a reclamat ieri că, în cursul nopții de 20 / 21 septembrie, persoane necunoscute i-au furat autoturismul din fața imobilului în care locuiește, folosindu-se de cheia adevărată a mașinii, sustrasă din imobil.

În cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală pentru furt, iar în scurt timp au reușit depistarea autoturismului pe strada Fântânele din municipiul Sibiu.

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, în urma cercetărilor efectuate, presupusul autor al faptei a fost identificat, fiind vorba de un sibian în vârstă de 17 ani, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Din primele investigații ale polițiștilor a reieșit faptul că, în cursul nopții de 20 / 21 septembrie, în jurul orei 01,00, sibianul, care domicilia fără forme legale în imobilul păgubitului, ar fi intrat fără drept într-una din camerele locuinței din Șura Mică, ar fi sustras cheile autoturismului, după care l-ar fi condus până în municipiul Sibiu, abandonându-l pe strada Fântânele.

Tânărul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru furt în scop de folosință, respectiv conducere fără permis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*