Sinistru! O femeie de 34 de ani a murit în cimitir, în Cluj-Napoca. A căzut o CRUCE peste ea.

O femeie a murit, vineri, în cimitirul din Mănăștur din municipiul Cluj-Napoca. Aceasta a murit lovită de o cruce.

Foto: ISU Cluj

O femeie a murit, vineri, în cimitirul din Mănăștur din municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit ISU Cluj, peste femeie a căzut o cruce.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca desfășoară în aceste momente o intervenție în cimitirul din Cartierul Mănăștur, unde o cruce a căzut peste o persoană. Victima a fost scoasă de sub cruce de către pompieri, prezentând leziuni incompatibile cu viața. Mai exact, este vorba despre o femeie de aproximativ 45 de ani”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

„La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 34 de ani, despre faptul că în cimitirul din cartierul Mănăștur, ar fi căzut o cruce din beton peste o femeie.
La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițiști care au constatat că cele sesizate se confirmă, identificând o femeie de 47 de ani, din Cluj-Napoca. Din păcate, în urma evenimentului femeia a fost declarată decedată de către echipajul medical. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care ar fi avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale.”, a transmis IPJ Cluj.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*