Silviu Balaure, din nou în echipa ideală a etapei

A doua victorie consecutivă în Superligă, cea de duminică, 1-0 (0-0) cu FC U Craiova 1948, l-a propulsat din nou pe Silviu Balaure în echipa etapei. Este pentru a treia oară în acest sezon când mijlocașul sibian a fost nominalizat printre cei mai buni 11 jucători ai rundei. Prima dată, Balaure a fost în echipa etapei după victoria cu Farul (4-0, pe Municipal), apoi după cea din Giulești (1-0 cu Rapid)

fot: facebook/FCH

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 30-a, în opinia specialiștilor site-ului www.lpf.ro

PORTAR

Mihai Popa (FC Voluntari / 22 de ani) – A fost portarul cu cele mai multe şuturi respinse – 6.

FUNDAŞI

Cristian Manea (CFR Cluj / 25 de ani) – Trece prin cea mai bună perioadă din carieră. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Paul Papp (Petrolul / 33 de ani) – Experimentatul fundaş transferat în iarnă de Petrolul a dat siguranţă defensivei, ploieştenii întorcându-se de la Piteşti fără gol primit.

Yuri Matias (CFR Cluj / 28 de ani) – A fost jucătorul cu cele mai multe dueluri câştigate – 19, dintre care 13 aeriene.

Andrei Borza (Farul / 17 ani) – Puştiul dobrogenilor a făcut un nou meci foarte bun. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.

MIJLOCAŞ

Andrei Artean (Farul / 29 de ani) – A marcat un gol şi a depus un efort fantastic la centrul terenului.

Alexandru Creţu (Universitatea Craiova / 30 de ani) – Introdus în repriza secundă, a fost decisiv cu un nouă pasă decisivă, a treia din acest sezon.

Darius Olaru (FCSB / 25 de ani) – Căpitanul roş-albaştrilor a făcut un nou meci consistent. A reuşit a cincea pasă decisivă din ediţia curentă.

ATACANŢI

Silviu Balaure (FC Hermannstadt / 27 de ani) – A pus presiune permanentă pe adversari. Este un jucător care se pliază perfect pe stilul impus de Marius Măldărăşanu.

Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 27 de ani) – Vârful oltenilor a marcat golul victoriei. A fost a 30-a reuşită din carieră în principala competiţie din România.

Octavian Popescu (FCSB / 20 de ani) – Pe lângă golul marcat, a fost implicat total, dovadă şi indexul Instat – 278, cel mai bun din runda a 30-a.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Farul / 58 de ani – FOTO) – Condusă perfect de pe margine, Farul s-a impus în singurul duel din această etapă între echipele din top 5 şi intră în play-off de pe prima poziţie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*