Silvicultorii sibieni au marcat Ziua de Curăţenie Naţională

Pe data de 15 septembrie, de Ziua de Curăţenie Naţională, angajații Direcției Silvice Sibiu, precum și ai celor opt ocoale din subordine, alături de membrii de familie, dar și ai Asociației Pensionarilor din Silvicultură, au participat la „Let’s Do It, România!”, cea mai mare mobilizare de voluntari din ţară, cu scopul de a strânge deşeurile din arealele naturale.

Prin această acțiune au reușit să colecteze o cantitate impresionantă de deșeuri de pe raza celor opt ocoale silvice aparținătoare, curățând astfel de deșeuri lizierele de pădure, locurile de recreere și popasuri, zonele limitrofe drumurilor din zonele împădurite, precum și aria naturală protejată „Parcul Natural Dumbrava Sibiului”.

Cu această ocazie, a fost evidențiată încă o dată importanța protejării mediului înconjurător, precum și efectele negative ale deșeurilor asupra acestuia. Prin programele și parteneriatele încheiate, Direcția Silvică Sibiu se obligă să sprijine și să se implice în realizarea proiectelor la care participă, să promoveze ideea de protejare a mediului înconjurător și de voluntariat în cadrul activităților specifice și să le popularizeze în rândul comunității sibiene.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*