Sibiul i-a cucerit pe nouă dintre cei mai importanți jurnaliști, bloggeri și influenceri din Dubai

Sibiul nu putea lipsi de pe lista celor mai frumoase locuri din România ce merită vizitate, așa că nouă jurnaliști și formatori de opinie din Emiratele Arabe au fost invitați, în cadrul unui infotrip, să descopere județul nostru și să trăiască o experiență de vis în cele mai importante obiective din Sibiu, transmite biroul de presă al PSD Sibiu.

“Știu că locuitorii din Emirate sunt dornici să descopere țara noastră, mai ales că aceștia sunt atrași de peisajele impresionante din zonele montane și de istoria ce se ascunde în castelele și bisericile din România. Nu întâmplător Sibiul a fost inclus în programul de vizită din cadrul infotripului organizat de Ministerul Turismului, ci tocmai pentru că județul nostru este una dintre cele mai ofertante destinații din acest punct de vedere. Așadar, cei nouă jurnaliști, bloggeri și influenceri din Dubai au fost vrăjiți de centrul vechi al Sibiului, dar și de Muzeul Astra, cel mai mare muzeu în aer liber din România, unde au putut descoperi cum arată locuințele tradiționale din țara noastră și au fost impresionați de obiceiurile și meștegurile din zona Ardealului. Vizita invitaților din Dubai a fost cu atât mai impresionantă, mai ales că au putut experimenta un prânz cu specific ardelenesc chiar în vârful munților, la Bâlea Lac. Jurnaliștii și bloggeri din Dubai au făcut sute de fotografii în locurile pe care le-au vizitat, iar Transfăgărășanul i-a fascinant complet, mai ales că cea mai frumoasă șosea din lume, așa cum au numit-o prezentatorii emisiunii Top Gear, a putut fi văzută din telecabină. Călătoria a continuat în județul Sibiu, la Valea Viilor, unde participanții la infotrip au vizitat Biserica evanghelică fortificată construită în secolul XV, un lăcaș de cult care se găsește pe lista monumentelor istorice UNESCO. Fiecare dintre aceste locuri superbe vor fi promovate de grupul de influenceri aflat în România atât în media, cât și în presa online din Dubai, dar și pe paginile de pe rețelele de socializare ale fiecăruia dintre partcipanți. Promovarea online este una dintre cele mai eficiente și rapide metode de a face cunoscute obiectivele turistice din țara noastră, de aceea Ministerul Turismului organizează periodic infotrip-uri la care participă jurnaliști și formatori de opinie din toate colțurile lumii. Astfel, la Sibiu au ajuns în ultimul an zeci de jurnaliști din diverse țări din Europa, America sau Asia în cadrul infotrip-urile organizate de Ministerul Turismului”, a declarat Bogdan Trif, ministrul Turismului și președinte al Organizației Județene PSD Sibiu, într-un comunicat.

One Comment

  1. Pingback: Sibiul i-a cucerit pe nouă dintre cei mai importanți jurnaliști, bloggeri și influenceri din Dubai – Made in Transilvania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*