Sibiu Streetball începe azi și se mută la sala CSS, din cauza vremii nefavorabile

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, Sibiu Streetball se mută la sala CSS Sibiu, locație care ne-a găzduit și în anii trecuți. Turneul ajunge anul acesta la cea de-a 11-a ediție și va reuni 55 de echipe la mai multe categorii de joc, între 16-18 iunie.

Foto: Sibiu Streetball

Sibiu Streetball debutează astăzi, începând cu ora 16.00. Întregul program poate fi consultat aici: https://play.fiba3x3.com/events/d4dac09f-5573-49c7-b7c5-5efe3a3492f5/schedule.

La ediția din acest an s-au înscris 55 de echipe, la categoriile: U10, U13, U15, U16 Feminin, U18, Open Masculin. Ca în fiecare an, accesul susținătorilor este gratuit la oricare din cele trei zile ale competiției.

Competițiile de baschet 3×3 recunoscute de Federația Internațională de Baschet (FIBA) se împart în 4 categorii: “Fiba Endorsed”, “Satellite”, “Challenger” și “World Tour”. Sibiu Streetball este un turneu de tip Satellite care permite calificarea în Challenger.

Sibiu Streetball este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport și de Consiliul Județean Sibiu, fiind organizată de Asociația Club Sportiv Eco Team Sibiu și Agenția Grey Projects. Sponsorii ediției din acest an sunt Ballan Sportswear și Toneli.

Locație sala CSS: parcarea Teatrului / str. Independenței nr. 1

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*