Sibiu Opera Festival: „Sunetul Muzicii” – sold-out!

sunetul_muzicii Peste 700 de iubitori ai muzicii vor participa joi, 1 octombrie 2015, la Casa de cultură a Sindicatelor din Sibiu, la un eveniment deosebit: musicalul “Sunetul muzicii” (Sound of music) pus în scenă de Corul şi ansamblul de balet al Operei Naţionale Române Cluj-Napoca alături de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu. Toate biletele puse în vânzare pentru acest spectacol au fost epuizate. Evenimentul face parte din programul proiectului Sibiu Opera Festival şi este realizat cu sprijinul financiar la Consiliului Judeţean Sibiu. Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.
„Faima neegalată a unui musical de pe Broadway a facut ca acesta fie montat, aproape simultan, de colectivele a două Opere din România (în Cluj-Napoca, în 2014 şi în Iaşi, în 2015), ambele în regia Mihaelei Bogdan. După ce s-a jucat peste tot în lume, „Sunetul muzicii” a fost transpus pe peliculă (1965) de regizorul Robert Wise. Filmul, în care au jucat Julie Andrews și Christopher Plummer, a câștigat cinci premii Oscar și două Globuri de Aur” a declarat Roxana Pepelea, consultant artistic al Filarmonicii de Stat Sibiu.
„Un reper clasic al genului, musical-ul „Sunetul Muzicii” aduce la rampă nu doar o lume plină de energie și ritm, ci și o adevărată lecție de viață pentru toate vârstele – o lecție despre credință, inocență și loialitate” a adăugat Mihaela Bogdan – regizorul spectacolului.
Următorul eveniment din programul Sibiu Opera Festival este spectacolul de operă „Turandot” de Giacomo Puccini, realizat împreună cu soliştii, corul, orchestra şi ansamsunetul-muzicii-23blul de balet al Operei Naţionale Române Timişoara.
Biletele pentru proiectul Sibiu Opera Festival s-au pus în vânzare online pe www.bilet.ro şi la Casa de bilete a Sălii Thalia, de luni până joi între orele 12-16.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*