Sibiu Bike City + Festivalul Internațional de Teatru Sibiu = FITS pe 2 roți

Primăria Sibiu a inclus în aplicația Sibiu Bike City un nou abonament, valabil pe perioada Festivalului Internațional de Teatru.

Foto: Primăria Sibiu

„Între 23 iunie – 2 iulie va avea loc cea de-a 30-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Sibiu. În această perioadă, când orașul va fi împânzit de turiști, actori, spectatori români și străini, cea mai bună și rapidă modalitate de deplasare este bicicleta.

Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să utilizeze bicicleta pentru a ajunge în locațiile de spectacole sau la obiectivele turistice, în perioada Festivalului, Primăria Sibiu a creat și a inclus în aplicația Sibiu Bike City (PBSC) un abonament special pentru închirierea bicicletelor Sibiu Bike City.

Abonamentul ”FITS pe 2 roți” va fi valabil 10 zile, în perioada de desfășurare a Festivalului, adică 23 iunie – 2 iulie, și va avea un preț de 80 de lei, mai mic cu 20% decât un abonament obișnuit. Cei interesați pot achiziționa un astfel de abonament din aplicația PBSC până în 2 iulie 2023. Posesorii vor putea utiliza nelimitat bicicletele în perioada celor 10 zile, în intervalul orar 06.00 – 24.00.

Precizăm însă că acest abonament nu este singura modalitate de a folosi bicicletele Sibiu Bike City în perioada Festivalului. Dacă doriți să vă deplasați cu bicicletele Sibiu Bike City pe perioade mai scurte, va rămâne în continuare valabilă închirierea cu ora, precum și celelalte tipuri de abonamente” atransmis printr-un comunicat de presă Primăria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*