Sibienii de la Team Bucur au cucerit Atena!

Sibienii de la Team Bucur au trăit momente de mare bucurie, în weekend, la Athens Equestrian Festival, competiție de mare anvergură, cu peste 200 de competitori la start.

Adelina Ioana Bucur (foto: facebook/Federatia Ecvestra Romana)

Adelina Ioana Bucur și calul Cupido G au făcut să răsune de două ori imnul național pe X-Bionic Sphere, după ce au câștigat două zile consecutiv proba Amateurs Tour 1 și 2 Danube Chanpions Tour VI! „Cel mai frumos concurs, cu cele mai multe trăiri și satisfacții!!! S-a terminat și plecăm acasă cu sufletul plin și forțe proaspete pentru căluții care ne așteaptă acasă!  Mulțumesc!!!, a transmis Adelina Ioana Bucur pe contul său de socializare.

Daria Copos (foto: facebook/Federatia Ecvestra Romana)

În cadrul aceluiași concurs, Daria Maria Copos cu calul Castigo de Amor (Team Bucur) a cucerit medalia de aur, alături de echipa națională a României de sărituri peste obstacole, la CHILDREN NATIONS CUP 130cm, din cadrul Danube Champions Tour VI. „Daria Maria Copos a continuat seria performanțelor remarcabile pe arena X-Bionic Sphere la Danube Champions Tour VI. Împreună cu calul Argentina, a câștigat proba Children Tour125 cm, iar cu calul Castigo de Amor, Daria s-a clasat pe poziția secundă în proba Children Grand Prix CSIOCh 130cm, după o rundă și un jump-off fără penalizări.”, a transmis Federația Ecvestră Română.

Celia Chiriac (foto: facebook/Federatia Ecvestra Romana)

De asemenea, Celia Maria Chiriac și calul Djerba (Team Bucur) s-au clasat pe prima poziție cu echipa internațională din care au făcut parte în proba CSI1* EEF EVOLUTION TEAM COMPETITION CHILDREN, two rounds, 1.15m.

foto: facebook/Federatia Ecvestra Romana

Seria succeselor sibienilor de la Team Bucur a debutat cu Daniel Ionuț Bucur pe calul Jaretina BH. Alături de cuplurile formate din Gyula Zarug și calul Clarimo SZ, și Constantin Popescu cu calul Hero, sibianul s-a clasat pe poziția secundă în proba de echipe internaționale EEF Evolution Team CSI1*1.35m. De asemenea, în proba 1.30m CSI1*, Daniel Ionuț Bucur și Jaretina BH s-au clasat pe poziția a 4-a!

„Bucuria de dincolo de cuvinte… Deseori cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. O să spun doar: Mulțumesc!

Mulțumesc, Adelina&CupidoG!! Mulțumesc, Ionuț& Quasar!! Mulțumesc,Celia&Djerba!!

Mulțumesc, Daria&Castigo de Amor!!

Mulțumesc oamenilor frumoși de lângă mine!

Mulțumesc ție, Doamne pentru toate aceste momente înălțătoare, pline de emoție și bucurie!

Ce poate fi mai frumos pentru un părinte-antrenor-prieten?!

Oare e prea mult pentru o zi?! Niciodată! Vă iubesc și vă mulțumesc!”, a transmis Ionel Bucur.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*