Sibienii de la MultiversX au încheiat o colaborare strategică cu chinezii de la Tencent

Sibienii de la MultiversX (fostul Elrond) au anunțat, în această săptămână, încheierea unei ”colaborări strategice” cu gigantul chinez Tencent Cloud.

Foto: multiversx.com

Firma românească spune că a intrat într-o  „colaborare strategică” cu Tencent Cloud, ramura responsabilă cu serviciile cloud a Tencent, un colos chinez cu venituri de circa 86 de miliarde de dolari pe an.

Împreună, cele două companii își propun să exploreze noi direcții către crearea de oportunități în cadrul Web3 și Metavers, prin intermediul rețelei blockchain și suitei de produse dezvoltate de MultiversX.

“Focusul MultiversX pe crearea fundamentului ce poate susține un ecosistem global, scalabil, deschis, compozabil și interoperabil de aplicații Web3, și lumi în Metaverse, este factorul definitoriu în parteneriatul strategic cu Tencent Cloud. Suntem încântați să lucrăm cu Tencent Cloud și să dezvoltăm această viziune” spune Beniamin Mincu, CEO MultiversX.

“De la furnizarea celei mai robuste infrastructuri la scară largă și până la crearea unui hub pentru soluții cloud, ne propunem să sprijinim comunitatea globală Web 3.0 în adoptarea de tehnologii esențiale care să faciliteze conexiuni mai profunde între lumile virtuale și cele reale,” spune Leo Li, Vice Președintele pentru Europa a Tencent Cloud International.

Despre MultiversX și Tencent Cloud

MultiversX este o rețea blockchain extrem de scalabilă, sigură și descentralizată, creată pentru a permite aplicații radical noi, pentru utilizatori, afaceri, societate și noua frontieră metavers.

Tencent Cloud este un serviciu cloud de calcul sigur, fiabil și de înaltă performanță oferit de Tencent. Tencent este acum cea mai mare companie de internet din China și chiar din Asia. Oferă servicii pentru sute de milioane de oameni prin produsele sale emblematice precum QQ și WeChat.

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*