Sibienii, conectați la „U“ Cluj – FC Botoșani! Se aliniază planetele?

Azi, de la 14,30, gândurile suporterilor FC Hermannstadt zboară către Cluj-Napoca, unde FC Universitatea joacă în etapa a 29-a cu FC Botoșani. „Șepcile roșii“ sunt la 2 puncte în spatele sibienilor în clasamentul Superligii, victoria de aseară ducându-ne din nou pe poziția a 6-a, care asigură calificarea în play-off.

foto: facebook/U Cluj

Ne-ar conveni o victorie a moldovenilor sau măcar un rezultat de egalitate, caz în care, în ultima etapă a sezonului regulat, FC Hermannstadt se va afla „la mâna sa“ în partida de la CFR Cluj.

„Speranța moare ultima“ așa cum titrează LPF în avancronica partidei, FC Botoșani având o singură victorie și doar 4 remize în ultimele 16 deplasări din Superligă.

Universitatea Cluj se pregătește de un meci crucial cu FC Botoșani, în runda 29 din Superliga, anunță și Monitorul de Cluj.

„Sunt 90 de minute în care fiecare trebuie să înțeleagă ce putem câștiga, dar în același timp ce putem și pierde. Sigur, mai mult pozitiv, calificarea în play-off este un obiectiv măreț. Jucătorii vor lupta pentru un astfel de obiectiv. Și ce ar însemna asta pentru oamenii minunați care ne susțin. Cred că putem câștiga, dacă ne sacrificăm toți pentru echipă. Contează forate mult pentru noi ca fanii noștri să fie duminică lângă noi. Să nu uite că sunt importanți și că au contribuit la performanțele noastre. Duminică avem nevoie să ne sprijine, să vină cât mai mulți. Ei sunt familia „U”. Împreună suntem puternici. Toți care sunt acolo fac parte din familia „U”, a spus Ovidiu Sabău într-o conferință de presă.

sursa: LPF

„Botoșani este o echipă incomodă. M-am uitat pe datele lor, aleargă foarte mult. Nu cedează, nu abandonează. Au un antrenor foarte meticulos, serios. Vor risca totul. Până la urmă ești acolo jos, un punct foarte puțin te ajută. Nici pe noi nu ne ajută. Dacă luăm 6 puncte în ultimele două meciuri suntem în play-off. Asta trebuie să-i încarce pe jucători: dorința de a fi acolo”, a mai spus Ovidiu Sabău.

Universitatea vine după un 1-0 cu Farul, pe Cluj Arena, în vreme ce FC Botoșani a cedat acasă, 1-2 cu Sepsi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*