Sibianul Raul Palmeș a revenit acasă

CSC 1599 Șelimbăr continuă să acorde atenție sporită jucătorilor de origine din județul Sibiu. În plin proces de remaniere a lotului, odată cu venirea la cârma echipei a fostului internațional Claudiu Niculescu, a anunțat primul transfer de la întreruperea campionatului pentru sărbătorile de iarnă. Clubul din Șelimbăr a obținut semnătura unui fotbalist născut la Sibiu, aflat la final de contract cu Concordia Chiajna. Crescut la Interstar, Raul Palmeș n-a jucat niciodată ca senior pentru o echipă sibiană.

Directorul general al CSC Șelimbăr, Cornel Stănilă (foto stânga), alături nou venitul Raul Palmeș (foto: CSC 1599 Șelimbăr)

„Echipa noastră a efectuat primul transfer din această iarnă (…)! Originar din Sibiu, fundașul central Raul Palmeș, reprezintă primul transfer din pauza competițională al șelimbărenilor! Născut pe data 16 August 1996, Raul Palmeș vine din postura de jucător liber de contract, după ce a reziliat cu Concordia Chiajna, echipă pentru care a evoluat 14 meciuri, fiind și căpitanul de echipă a celor de la Concordia.”, a anunțat CSC 1599 Șelimbăr.

Raul Palmeș s-a arătat extrem de încântat de mâna întinsă de clubul din Șelimbăr. „Mă bucur că am ajuns la Șelimbăr și că voi face parte din acest proiect foarte ambitios, va fi o provocare, dar și o mândrie să îmbrac, pentru prima dată în cariera mea la seniori, tricoul unei echipe care reprezintă județul Sibiu. Decizia de a veni la Selimbăr a fost una ușoară deoarece am fost dorit foarte mult de toți oamenii din conducerea clubului și le mulțumesc încă odată pentru această oportunitate și pentru încrederea pe care mi-au oferit-o, cât și de staff-ul tehnic, în special de domnul Claudiu Niculescu cu care am mai lucrat împreună și am avut rezultate foarte bune la Concordia Chiajna. (…). Un alt motiv pentru care mi-am dorit să vin a fost mândria de a juca pe noul Stadion Municipal din Sibiu, în fața familiei și prietenilor și astept cu nerăbdare reînceperea pregătirii și reluarea campionatului”, a declarat Raul Palmeș, citat de CSC 1599 Șelimbăr.

Crescut la Interstar Sibiu, Raul Palmeș a evoluat până acum pentru Kazincbarcika, Törökbálinti TC, Honved Budapesta, FK Csikszereda și Concordia Chiajna, unde a fost căpitan de echipă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*