Sibianul Dan Barna și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale

Alianța USR PLUS a depus astăzi peste 380.000 de semnături pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidențiale. Peste 14.750 de semnături sunt din Sibiu.

„Am depus astăzi peste 380.000 de semnături pentru a înscrie candidatura mea la alegerile prezidențiale. Vă mulțumesc tuturor! România are nevoie de o schimbare. Timp de 30 de ani ne-am obișnuit să acceptăm puțin de la clasa politică, este momentul să avem obiective importante și să ne ținem de ele. Este momentul să însănătoșim România și de aceea candidez din partea Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale. Românii pot și merită să fie fericiți aici, în România. Nu ne mai putem baza pe vechea clasă politică, și-a bătut joc de țara noastră în repetate rânduri. România are nevoie de un președinte full-time, de un președinte prezent în viața cetății. Un mandat de 5 ani înseamnă mult. România trebuie să se dezvolte acum, iar ce propun eu și Alianța USR PLUS este energia noii generații”, a declarat Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale.

Reprezentanții Alianței USR PLUS din Sibiu le mulțumesc sibienilor și voluntarilor pentru implicarea în campanie de strângere de semnături.

„Mulțumim, tuturor, că ne-ați ajutat încă de la început să strângem semnături în stradă, pe bune, față în față cu cetățenii, pentru inițiativele „Fără penali în funcții publice” și „Oameni noi în politică”, pentru alegerile europarlamentare și acum pentru alegerile prezidențiale. Am decis să nu mai fim spectatori la incompetența vechii clase politice și reprezentanților ei și să ne implicăm în politică pentru a contribui, cu experiența și competența noastră, să construim aici, acasă, țara în care vrem să trăim împreună cu copiii noștri. Vrem un tur doi al ideilor și proiectelor, fără PSD! Vrem să fim fericiți în România!”, precizează Adrian Echert, președintele filialei județene USR Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*