Sibianca Adriana PLOȘNIȚĂ s-a impus la Rodnei Sky Race!

Sibianca Adriana Ploșniță a reușit să câștige Rodnei Sky Race, la feminin, sâmbătă, 6 iulie, competiție de alergare montană care contează și pentru „Circuitul Carpaților”. Câștigătoarea de anul acesta a Maratonului Internațional Sibiu a alergat 28,8 kilometri cu 2200 m+, pe traseul Puzdrelor, reușind să treacă prima linia de sosire la General, cu timpul de 4 ore și 18 minute!

(Dan GREAVU)

foto arhiva: facebook/Adriana Plosnita

Sibianca de la Vertical Sport a arătat la final că i-a plăcut tare traseul și că va reveni și în afara cursei. „Pentru prima dată pe traseul Puzdrelor de la Rodnei Sky Race, un traseu foarte frumos, pe o vreme cu un cer senin, ce ne-a permis să ne bucurăm de peisajul munților Rodnei! Nouă ne-a plăcut foare mult traseul. Ne dorim să revenim și în afara cursei.“, a mărturisit Adriana Ploșniță pe contul său de socializare. În competiția Rodnei Sky Race a alergat și soțul ei, Adrian Ploșniță, acesta izbutind și el o cursă  foarte bună, cu locul I la categoria sa de vârstă (40-49 de ani) și locul 11 la General.

De profesie inginer proiectant, Adriana Ploșniță și-a dorit să devină profesoară/antrenoare, absolvind chiar în acest an Facultatea de Educație Fizică și Sport din Sibiu. A câștigat ediția 2024 a Maratonului Internațional Sibiu, la feminin, la a 3-a sa participare.

Luna trecută, Adriana s-a impus și la Maraton Apuseni 2024, acumulând primele 100 de puncte în clasamentul Circuitul Carpaților. Victoria din weekend o propulsează în Top10. „Mulțumiri sponsorilor SportGuru și Dynafit, care ne-au fost alături și de această dată“, a mărturisit Adriana Ploșniță.

Rezultatele din weekend sunt cel puțin promițătoare, în condițiile în care soții Ploșniță vor participa, la sfârșitul lunii iulie (25-28 iulie) la Grossglockner ULTRA-TRAIL, un ultramaraton în Austria de 110km cu 6500 D+!

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*