”Sia’s Vet House”, cabinetul veterinar unde animăluțele vin fără frică

”Sia’s Vet House” este locul unde animăluțele se simt ca acasă, deoarece sunt întâmpinate și îngrijite de întreaga familie. În premieră pentru Sibiu, companionul dumneavoastră patruped este sterilizat aici printr-o procedură inovativă, minim invazivă, care asigură recuperarea rapidă.

Foto Mesagerul de Sibiu

Doctorul Stanislav Covalciuc și soția sa, Cristina, asistentă, au cea mai mare grijă de fiecare pacient patruped în parte. Încă de cum trece pragul cabinetului situat pe strada Tg. Fânului nr. 2, fiecare animăluț este tratat cu afecțiune și multă responsabilitate, pentru a se însănătoși cât mai repede. Cabinetul este deschis relativ recent, din luna iulie, iar cei doi soți sunt veniți tocmai de peste Prut, dar s-au acomodat foarte repede în Sibiu. Deja au trei pisici, dintre care două adoptate, felinele făcând parte din staff-ul cabinetului.

Premieră pentru Sibiu

În premieră pentru Sibiu, dr. Stanislav Covalciuc efectuează operații de ovariohisterhectomie, adică operații de sterilizare printr-o metodă nouă, minim invazivă, în urma căreia pacientul patruped se recuperează foarte repede. În cadrul acestei operații incizia se face doar în piele, apoi este delacerat (dat la o parte) mușchiul și se efectueaza procedura de sterilizare. Deci, practic mușchiul nu este tăiat, doar pielea, care se reface foarte repede ulterior. ”Această procedură am folosi-o atât în cazul sterilizării câinilor, cât și a pisicilor, deoarece are avantajul recuperării rapide a pacientului. Fiind minim invazivă, adică incizia este foarte mica și doar pe piele, mușchiul nefiind afectat, se vindecă foarte repede și nici nu prezintă riscurile de infecție pe care le prezintă procedura clasică”, explică dr.  Stanislav Cavalciuc.

Costurile unei astfel de proceduri sunt între 100 și 300 de lei, în cazul pisicilor, și 200-500 de lei, în cazul câinilor, în funcție de greutatea acestora.

Concurs pentru cei mici

Cabinetul ”Sia’s Vet House” îi invită pe cei mici la concurs. Desenează-ți prietenul necuvântător și trimite desenul cu el pe pagina de facebook a cabinetului, pe numărul de whatsapp 0763759187 sau adu-l personal la cabinet, pe strada Târgu Fânului nr. 2 și poți câștiga premii constând în hrană și produse de îngrijire pentru prietenul tău necuvântător.

Desenele se primesc în perioada 20 noiembrie – 10 decembrie a.c. Toate desenele vor fi postate pe pagina de facebook a cabinetului, unde internauții vor vota desenele preferate. Cele care au primit cele mai multe like-uri, vor fi premiate.

Perioada de votare este 11 – 22 decembrie. Se acordă trei premii pentru desenele cu câței, trei pentru cele cu pisici și alte trei premii pentru animale exotice (alte animale). Practiv, vor fi premiate primele trei desene, în ordinea like-urilor, de la fiecare categorie.

Pot participa la concurs copiii cu vârste cuprinse între 2 și 7 ani, cu mențiunea că trebuie precizată pe desen vârsta.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*