Și-a dat întâlnire cu două tinere, care puteau să-i fie fiice. Bărbatul a ajuns să fie bătut și jefuit

Un bărbat de 46 de ani din Brașov și-a dat întâlnire printr-o aplicație cu două tinere de 17 și 23 de ani într-un apartament. Acesta a ajuns să fie bătut și tâlhărit.

Foto: Arhivă

Trei tineri, două fete şi un băiat, au fost reţinuţi de poliţişti, după ce ar fi sechestrat şi tâlhărit un bărbat de 46 de ani, într-un imobil din oraşul Zărneşti, unde l-au ademenit sub pretextul unei întâlniri amoroase, stabilită pe o aplicaţie online de dating, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de IPJ Braşov și citat de Monitorul de Cluj.

Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva zile, cele două tinere, una de 17, iar cealaltă de 23 de anişi-ar fi dat întâlnire cu victima de 46 de ani într-un imobil din oraşul Zărneşti, prin intermediul unei aplicaţii de dating, unde, însă, l-ar fi aşteptat împreună cu tânărul de 17 ani, cu ajutorul căruia au imobilizat-o şi au exercitat asupra acesteia acte de violenţă pentru a-i putea sustrage banii.

Prejudiciu de aproape 7.000 de euro

De asemenea, cei trei ar fi accesat telefonul mobil al victimei şi ar fi efectuat mai multe tranzacţii financiare neautorizate, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 6.800 de euro.

În cauză, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, au pus în executare 6 mandate de percheziţie domiciliară în oraşul Zărneşti. În urma acestora, au fost descoperite şi ridicate mai multe bunuri, înscrisuri şi terminale mobile, iar mai multe persoane au fost conduse la sediul unităţii de poliţie pentru audieri.

Ulterior, cei trei tineri, cele două fete şi băiatul de 17 ani, au fost reţinuţi şi introduşi în centrul de arest preventiv al IPJ Braşov.

Aceştia sunt cercetaţi pentru sâvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, influenţarea declaraţiilor şi acces ilegal la un sistem informatic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*