Show pe stadion

Sibiul va găzdui, în perioada 21 – 22 mai, pe Stadionul Municipal, cea de-a treia ediție a Cupei municipiului Sibiu la Minifotbal. Printre cei care-și vor disputa trofeul se numără și câteva echipe de minifotbal din Austria, Italia și Germania.

11167787_1753254438238543_4943340172846021046_oPentru că întrecerea se bucură de notorietate de la o ediție la alta, organizatorii au venit cu o nouă motivație pentru iubitorii minifotbalului și au identificat zece argumente pentru ca toți cei interesați să se înscrie la această competiție. Iată care sunt aceste motive: este o competiție cu tradiție; este o întrecere desfășurată sub egida Federației de Minifotbal din România; competiția se desfășoară dupa regulile Federației de Minifotbal; este cea mai bună competiție organizată de acest gen; este o reuniune sportivă internațională; este dotată cu premii de peste 20.000 de lei; beneficiază de servicii de arbitraj profesionist; poți participa indiferent de vârstă; participă jucători reprezentativi ai județului Sibiu; faci parte din marea familie a fotbaliștilor.

29 aprilie – termenul limită de înscriere

Înscrierea la competiție se va face în ordinea cererilor primite. Trebuie menționat că înscrierea și participarea la competiție sunt gratuite. Cei care se vor înscrie la întrecere trebuie să îndeplinească o serie de condiții. „Avem rugămintea să ne transmiteți, până în data de 29 aprilie 2016, următoarele documente: cererea de înscriere; tabelul cu jucătorii și viza medicală a jucătorilor (se acceptă viza medicală individuală sau de grup). Pentru detalii suplimentare, puteți suna la nr. 0744/542.636“, anunță organizatorii competiției.

Intrarea liberă

Și în acest an, turneul de minifotbal se anunță extrem de interesantă, în condițiile în care vor participa nu doar echipe autohtone, ci și din străinătate. Pe lângă formațiile din Austria, Italia și Germania care au confirmat deja de mult participarea la Cupa municipiului Sibiu la Minifotbal – ediția a III-a, prima echipă din Sibiu care se înscrie este SC Aquador SRL, care a mai participat și la primele două ediții. Iar pentru cei care iubesc fotbalul, dar nu pot concura pentru Cupă, Municipalul are destule locuri în tribună și accesul se va face gratuit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*