Servicii deosebite pentru bolnavii de diabet la Cabinetul de Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice al Spitalului militar

Cabinetul Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, format din sublocotenent Mihaela Micu, medic primar, și asistent medical principal Monica Mihăescu, este dedicat îngrijirii și gestionării diabetului, oferind servicii de calitate pentru pacienții care trăiesc cu această afecțiune.

Foto: Facebook Spitalul Clinic Militar de Urgență Sibiu

În cadrul acestei structuri se acordă o atenție deosebită prevenirii apariției complicațiilor asociate diabetului, cum ar fi neuropatia, retinopatia, nefropatia și altele.

„Considerăm că informarea pacienților privind măsurile preventive și menținerea unui control strict al nivelului de zahăr din sânge sunt elemente esențiale în prevenirea acestor complicații și îmbunătățirea calității vieții. Subliniem faptul că diabetul este o afecțiune care nu doare în mod direct. Uneori, pacienții pot fi surprinși să afle că au diabet, deoarece boala poate progresa fără simptome evidente. De aceea, este crucial ca persoanele cu factori de risc pentru diabet să fie supuse unor teste periodice pentru depistarea precoce a afecțiunii și pentru a începe tratamentul și managementul corespunzător. În acest sens, oferim consultații și evaluări specifice pentru pacienți, adaptând planurile de tratament la nevoile individuale ale fiecăruia.

Empatia care ne caracterizează este un ingredient cheie pentru îmbunătățirea experienței de îngrijire medicală oferită în cadrul cabinetului

Rămânem și pe viitor fidele misiunii noastre, de a facilita un mediu sigur și de suport pentru pacienții noștri și familiile lor, ajutându-i să trăiască o viață sănătoasă și activă, în ciuda provocărilor pe care le implică această afecțiune” au trasmis reprezentanții Cabinetului de diabet zaharat, nutriție și boli metabolice al Spitalului Clinic Militar de Urgență Sibiu .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*