Septembrie e luna tenisului la Sibiu. Începe BCR Sibiu Open, turneul internațional de tenis masculin ATP Challenger.

Tenis Club Pamira anunță organizarea celei de a XII-a ediții a turneului internațional de tenis ATP Challenger –BCR SIBIU OPEN.

Foto: Sibiu Open

La Sibiu are loc cel mai important turneu de tenis masculin din Circuitul ATP Challenger din România cu premii totale în valoare de 75.000 Euro

BCR (Banca Comercială Română) se alătură turneului ca partener principal, title sponsor, astfel că numele turneului de la Sibiu devine: BCR Sibiu Open. BCR Sibiu Open, turneu din categoria ATP 75, are loc anul acesta între 17 și 24 septembrie și este organizat de Tenis Club Pamira pentru al XII-lea an consecutiv.

Un număr record de peste 15 jucători prezenți pe tablourile de simplu și dublu ale turneului de Grand Slam de la US Open vin de la New York la Sibiu. Doi foști deținători ai trofeului Sibiu Open, StefanoTravaglia și Nerman Fatic precum și doi finaliști revin la Sibiu în 2023. De asemenea, în turneul ATP Challenger de la Sibiu vor mai evolua Damir Dzumhur (Bosnia) – finalist la Sibiu Open în 2022, jucător ce a ocupat locul 23 în clasamentul ATP și
Federico Delbonis (Argentina) aflat pe locul 33 în clasamentul mondial în 2021, cu 34 de participări pe tablourile principale ale turneelor de Grand Șlam. Un alt finalist la Sibiu Open care va fi prezent și anul acesta pe tabloul principal este olandezul Jelle Sels.

Marea finală BCR Sibiu Open de duminică, 24 septembrie 2023,va fi transmisă în direct de Digi Sport.

„În premieră, în cadrul proiectului BCR Sibiu Open, aflat pe Agenda Sportivă a Primăriei Sibiu, anul acesta vom organiza mai multe evenimente sportive, în scopul implicării cât mai multor categorii de participanți, de toate vârstele și toate nivelele de joc, la diferite competiții”, spune Marius Vecerdea, directorul turneului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*