Senatorul PSD Claudiu Mureșan cere furnizorilor de utilități să redeschidă birourile de relații cu clienții (CP)

La inițiativa senatorului social-democrat sibian, Claudiu Mureșan, Comisia Economică, Industrii și Servicii din Senatul României a convocat, marti, 28 mai 2024, furnizorii de utilități, energie electrică și gaze, pentru o discuție pe tema comunicării între aceste companii și consumatorii finali.

foto: PSD Sibiu

Pe lângă furnizorii invitați, sunt așteptați să participe la sedința comisiei reprezentanți ai ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei) și ai ANPC (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor).

Furnizorii de utilități din România se bazează prea mult pe canalele virtuale de comunicare, iar această situație a generat un număr foarte mare de sesizări din partea cetățenilor, nemulțumiți de închiderea birourilor de relații cu clienții și de lipsa accesului la informații prin intermediul unor centre fizice.

Președintele comisiei, Daniel Zamfir, a afirmat că la această discuție are speranțe că vor fi identificate solutiile pentru ca toți consumatorii să fie satisfăcuți de comunicarea cu furnizorii de utilități.

Publicat la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Sibiu, Cod MFC: 21240002

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*