Senatorul Claudiu Mureșan a demisionat din USR

Senatorul de Sibiu Claudiu Mureșan și-a anunțat în această dimineață demisia din USR.

Foto: Facebook Claudiu Mureșan

În motivarea gestului său, Claudiu Mureșan invocă diferențe mari de opinie între el și filiala județeană Sibiu a USR.

„Etapa din viața mea numită USR se încheie astăzi, odată cu demisia pe care am trimis-o conducerii partidului.

Atunci când energia consumată în lupte interne este mai mare decât cea folosită pentru proiecte și acțiuni benefice oamenilor, e nevoie de o decizie și o schimbare în consecință. Și asta fac eu astăzi.

Eu și USR Sibiu, filiala județeană din care eu am făcut parte, mergem pe drumuri paralele de aproape 2 ani, așa că demisia mea de azi este una logică și, sper eu, benefică pentru ambele părți.

A fost o etapă cu multă muncă și speranță, cu încercări, succese, cu dezamăgiri și cu lupte pierdute. Și din nou speranță. Și muncă.

Dar, nici în politică, cetatea nu este a celor care o construiesc, ci a celor care o cuceresc.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut până acum, colegilor din Senat, din Camera Deputaților, staff-ului, dar și celor care m-au jignit sau ignorat pentru că și datorită lor am devenit mai bun, mai harnic, mai eficient.

Tuturor le doresc sănătate si succes!

Îmi voi continua activitatea ca senator neafiliat și voi lupta în continuare pentru România de calitate pe care ne-o dorim cu toții.

Am intrat în politică ca să schimb România în mai bine și sunt decis să continui această luptă” a postat Claudiu Mureșan în această dimineață pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*