Seminar strategic la Sibiu: A.C.U.M – Actiune pentru o Comunitate Unita si Moderna

Ieri, 14 octombrie 2021, s-a desfasurat la Sibiu seminarul strategic cu tema „A.C.U.M. – Actiune pentru o Comunitate Unita si Moderna”.

Începând cu orele 11.00, la Hotelul Ramada Sibiu, s-au dezbatut o serie de subiecte privind rezilienta medicala, sanatate publica, preventie, solutii medicale integrate pentru o comunitate unita si moderna in contextul “Valului 4” de pandemie si, totodata,s-au dezbatut solutii financiare integrate pentru rezilienta si securitate urbana, ocazie cu care a fost prezent, ca invitat special, domnul Traian Halalai – presedintele EXIMBANK Romania.

În cadrul evenimentului a fost prezentă și “CaravanaUrbana.ro”, ocazie cu care se vor disemina o serie de interviuri strategice. Mentionăm că producția „CaravanaUrbana.ro”, în parteneriat cu mures.ro, are ca scop mediatizarea spiritului de solidaritate și întrajutorare umană, precum și coeziunea de grup, atât în rândul personalului activ cât și relaționarea cu socitatea civilă si institutiile de resort. Seminarul a fost moderat de Dr. Madalina Neacsu, Doctor în Informații și Securitate Națională, și co-fondatoare a viziunii NATO URBAN, având o vastă experiență în domeniul mass-media și în dezvoltarea de programe și strategii de securitate națională și internațională.

Pe larg, citiți despre eveniment pe CaravanaUrbana.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*