Semimaraton în echipament militar, pe dealuri, pe vreme ploioasă. Performanțele studenților AFT.

Studenți ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu au participat în Polonia la un semimaraton extrem, alături de alți aproape o mie de cadeți din Polonia, Norvegia, Grecia, Franța, Ucraina, Letonia și Marea Britanie. Echipa AFT s-a clasat pe cea de-a treia treaptă a podiumului.

foto: Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu

Studenți ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu au participat, în perioada 14–18.02.2024, la o competiție de alergare pe distanța unui semimaraton, în echipament militar, organizat de Universitatea Tehnică Militară din Varșovia, Polonia, alături de cadeți din Polonia, Norvegia, Grecia, Franța, Ucraina, Letonia și Marea Britanie.

foto: Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu

Cursa propriu-zisă a celor 978 de militari a avut parte de vreme ploioasă și dealuri, de întrecerea celor tineri cu ei înșiși și cu cronometrul, de bucuria de a face sport în preajma Zilei Internaționale a Sportului Militar.

foto: Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu

„Echipa noastră a obținut o clasare meritorie și onorantă pe locul trei al podiumului, după echipa studenților din Grecia și Norvegia, cu rezultate individuale de excepție: Sd.sg. Viorel FLEȘER – locul 4, sd.plt. Mihăiță – Nicușor NEAGU – locul 6 și sd.plt.adj. Daniel PUCHIN – locul 13.
Suntem mândri de echipa noastră și de performanțele obținute și ne dorim ca exemplul lor să fie o inspirație pentru viitoarele generații, fie ele de studenți sau de militari ai Armatei României.
Semper una!”, transmit reprezentanții Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

foto: Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*