Șelimbăr – Mioveni, duminică, pe Municipalul sibian

Liderul Ligii 2, CSC 1599 Șelimbăr joacă din nou pe Municipialul sibian. Duminică, 3 martie, de la ora 12, va întâlni CS Mioveni, într-un meci din etapa a 17-a, antepenultima din sezonul regulat. Un meci interesant, în condițiile în care echipa argeșeană e pe 4 în acest moment, dar a 2-a cu drept de promovare (primele 2 – CSC Șelimbăr și Corvinul jucând doar pentru palmares).

foto arhivă: facebook/CSC Selimbar

Prețul biletelor pentru acest derbi este de 20 de lei la Tribuna II și 100 de lei la Tribuna VIP – Lojă. Copiii până în 18 ani au accesul gratuit în Tribuna 2 – Family Zone, în limita locurilor disponibile, împreună cu un însoțitor plătitor de bilet. „Tot ce trebuie sa faci, este să selectezi locul plătitor, iar apoi vei putea selecta locurile gratuite pentru copii dvs.“, informează clubul din Șelimbăr. Biletele se găsesc AICI.

Gruparea „călăreților roșii“ se folosește de prilej pentru a sărbători cu cei apropiați calificarea în play-off, bifând principalul obiectiv fixat în această ediție de campionat. Cu 3 etape înainte de finalul sezonului regulat, duminică, în primul meci de după vacanța de iarnă, elevii lui Claudiu Niculescu au câștigat clar în deplasare, 3-0 la Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Au marcat „under“-ii Casian Soare (52) și Raul Rotund (90+4), precum și Visic (90+2), ultimii doi venind de pe bancă pe final de meci. A fost un joc la discreția „călăreților“, care au atacat în valuri, având o sumedenie de ocazii la poarta gazdelor. Cu toate acestea, dreptatea pe tabelă a venit abia în minutele de prelungire, într-o perioadă în care „pandurii“ s-au descoperit mai mult, încercând egalarea.

foto: facebook/CSC Selimbar

Cu 35 de puncte, CSC 1599 Șelimbăr nu mai poate pierde calificarea în play-off. În plus, rămâne în continuare pe prima poziție a clasamentului, acesta fiind și noul obiectiv fixat de Niculescu pentru partea a doua a sezonului.

foto: facebook/CSC Selimbar

Din păcate, chiar dacă va termina în fruntea Ligii 2, CSC 1599 Șelimbăr nu va promova în primul eșalon, fiind un club de drept public, finanțat direct de Primărie, cu misiunea de bază „de a obține performanțe sportive în competiții sportive interne și internaționale, precum și crearea unei comunități care să practice sport într-un cadru organizat“.

Având deja „sacii în căruță“, „călăreții“ își fac timp azi pentru doamne și domnișoare, dar și pentru fani. Au lansat invitația de a sărbători împreună venirea primăverii la Shopping City Sibiu. „Începem primăvara împreună! Călăreții roșii vă așteaptă la Shopping City Sibiu, începând cu ora 18. Socializăm, facem fotografii, creăm amintiri și vestim primăvara împreună prin mărțișoare! Ne vedem la Shopping City Sibiu!“, au anunțat reprezentanții clubului.

CLASAMENT la zi

sursa: FRF

Reamintim, echipele CS Comunal 1599 Șelimbăr, Corvinul Hunedoara, CSM Reșița, CSA Steaua, CSM Slatina, CSC Dumbrăvița, CS Tunari și CSM Alexandria nu au drept de promovare, fiind cluburi de drept public

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*