SECOSAFT 2024 la Academia Forțelor Terestre

Asociația Corpul Cadeților „Gl.mr. Nicolae Uscoi” din Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, a organizat, în perioada 10-13 aprilie, cea de-a XXIX-a ediţie a Sesiunii de Comunicări a Cercurilor Ştiinţifice Studenţeşti cu participare internaţională – SECOSAFT 2024.

Foto: Facebook Academia Forțelor Terestre

La ediția din acest an s-au înscris 426 de studenţi, de la programele de studii de licență și de masterat, ai unor universităţi din România, Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Grecia, Republica Moldova, Polonia, Slovacia, Spania, S.U.A., Turcia și Ucraina, fiind elaborate un număr de 311 lucrări ştiinţifice pe următoarele secţiuni: ştiinţe militare, securitate şi relaţii internaţionale, management și economie, ştiinţe socio-umane, drept și administrație publică, ştiinţe tehnice şi limbi străine.

Foto: Facebook Academia Forțelor Terestre

În cadrul manifestării, au fost organizate activități interactive și de networking, care le-au oferit participanților o excelentă oportunitate de a-și perfecționa abilitățile de comunicare, de a purta dialoguri constructive, de a interacționa și stabili relații interumane.

Evenimentul s-a încheiat cu premierea, într-un cadru festiv, a celor mai bune lucrări științifice din cadrul fiecărei secțiuni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*