Sebastian Barbu: „A fost o cursă intensă“

Sebastian Barbu a urcat pe locul secund în clasamentul general provizoriu, după locul 2 la Raliul Sibiului și continuă lupta pentru titlul național din acest sezon.

Cu 2 probe speciale câștigate, sibianul a recunoscut că a avut ceva presiune suplimentară nevoit fiind să concureze iarăși cu un copilot nou. “Din nou, am avut în dreapta un copilot nou, lucru care a mai pus puțină presiune pe mine. Suntem mulțumiți cu evoluția din prima zi și mă bucur că am reușit să câștigăm proba de noapte”, a spus Sebastian Barbu, la finalul prime zile a raliului.

Alături de Jeannette Kvick, Sebastian Barbu s-a descurcat excelent și-n ziua a doua a raliului, încheind pe fiecare specială în top 3, cu victorie pe circuitul paralel.

A fost o cursă intensă în care am avut un ritm constant de la start la finish și în care nu mi-am asumat niciun risc inutil. Nu pot decât să îi mulțumesc lui Jeannette Kvick pentru dăruirea și încrederea acordata echipei noastre și le mulțumesc, de asemenea, partenerilor, prietenilor și fanilor noștri, pentru că fără ei nu am putea să facem nimic”, a mai spus Sebastian Barbu.

Sebastian Barbu și Jeannette Kvick au terminat pe locul 2 la Raliul Sibiului, iar cu punctele adunate aici, pilotul sibian a ajuns la un total de 96 și a urcat pe locul secund și în clasamentul general al competiției.

Despre Raliul Sibiului 2023 citiți AICI

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2023 de partenerii: AutoSole 2.0 SRL, Gorgandin, Foerch Romania, Terra Building, Jifa, EGLO Romania, Yiippi Adrenalin Travel Club, Comindustrial, NaceleUp.ro, MRF Motorsport Tyres Romania, Mindsoft și Indsoft.

Etapa a cincea a Campionatului Naţional de Raliuri Betano va fi Raliul Moldovei, în perioada 4-5 august.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*