„Seara Şlagărului Românesc” adună artiştii români la Sibiu

Corina Chiriac, Marina Voica, Dida Drăgan, Silvia Dumitrescu, Adrian Daminescu, Daniel Iordăchioaie, Florin Apostol şi Nicolae Caragea sunt cântăreţii români ce vor urca vineri, 27 noiembrie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu pentru ediţia din acest an a concertului „Seara Şlagărului Românesc”.

AdrianDaminescu_fotoFBConcertul susţinut de cei opt valoroşi artişti români va începe la ora 19.00, şi se va derula pe parcursul a aproximativ trei ore. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Totodată, concertul de vineri va prilejui şi lansarea pentru publicul din Sibiu a celor mai recente CD-uri ale îndrăgitelor cântăreţe Corina Chiriac şi Silvia Dumitrescu. Evenimentele de lansare vor fi însoţite de o sesiune de autografe.

Tribut coregrafic adus de balerinii TBS

Special pentru acest concert Aleisha Gardner va realiza patru momente coregrafice inspirate de muzica unor îndrăgiţi artişti români care nu mai sunt printre noi: Mihaela Runceanu, Laura Stoica, Dan Spătaru şi Aurelian Andreescu. Momentele coregrafice îi vor avea în distribuţie pe dansatorii TBS Elliot Bourke (Australia) şi Ellena Nou (UK). „Când am organizat acum cinci ani pentru prima dată după mulţi ani un concert cu muzică uşoară românească nu au fost mulţi cei care mai dădeau credit unor astfel de evenimente. Biletele s-au vândut atunci în câteva zile, iar sălile au fost mereu arhipline. Astăzi pe scena Sibiului au loc constant mai multe astfel de concerte, dedicate muzicii uşoare româneşti. Ne bucurăm să îi aducem în faţa publicului pe unii dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi ai anilor ʼ80 pentru că oamenii au nevoie de muzica tinereţii lor. Anul acesta, în premieră, aducem şi un tribut coregrafic unor artişti care nu mai sunt printre noi şi suntem convinşi că publicul va îndrăgi coregrafiile create de Aleisha Gardner, pe muzica lui Dan Spătaru, Mihaela Runceanu, Laura Stoica şi Aurelian Andreescu”, a declarat Ovidiu Dragoman, Director Teatrul de Balet Sibiu.

Bilete de vânzare

Biletele pentru acest eveniment se găsesc de vânzare online şi în punctul de vânzare din Piaţa Mare. Online, biletele pentru concertul „Seara Şlagărului Românesc” pot fi cumpărate de pe siteul bilet.ro sau din punctul de vânzare bilete situat în incinta Centrului de Informare Turistică din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu, Piaţa Mare, intrarea F. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50% reducere.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*