Seară de excepție cu Florin Piersic de Ziua Mondială a Teatrului

Cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu  organizează conferința specială Constantin Chiriac și Constantin Necula în dialog cu Florin Piersic. 

FOTO: Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu 

Evenimentul va avea loc în 27 martie, pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, începând cu ora 19:00.

„De Ziua Mondială a Teatrului oferim în dar publicului din Sibiu și de pretutindeni un dialog cu o personalitate fără egal pe scena românească, Florin Piersic, căruia îi dedicăm această conferință aniversară și pe care-l iubim și îl respectăm! Ne bucurăm că avem șansa extraordinară de a avea pe scena Teatrului Național „Radu Stanca”, într-o zi cu o semnificație deosebită, un artist care este iubit de milioane de oameni și care a reușit, de-a lungul activității sale impresionante, să realizeze lucruri extraordinare în teatru, film și televiziune. Mulțumim, Florin Piersic și vă așteptăm, dragi iubitori ai teatrului, să sărbătorim împreună ziua specială a teatrului, dar și a lui Florin Piersic”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

TNRS a pus în vânzare biletele pentru această conferință specială, la prețul de 30 lei.

Pentru că locurile în sala de spectacole sunt limitate, publicul de pretutindeni poate urmări acest eveniment transmis pe Scena Digitală, platforma online a TNRS, prețul unui bilet fiind de 30 lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*