Se vor trage la sorți preşedintele şi locțiitorul Biroului electoral județean pentru alegerile care urmează. Când se va desfășura procedura

La începutul săptămânii vitoare se vor trage la sorți preşedintele şi locțiitorul Biroului electoral județean, precum şi preşedinţiii şi  locţiitorii birourilor electorale de circumscripţie înființate pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul şi a alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale.

foto: Mesagerul de Sibiu

„În conformitate cu prevederile art. 26 alin. 9 din Legea nr. 115/2015, cu modificările şi completările ulterioare, se aduce la cunoştinţa publică faptul că, şedinţa în care se va efectua tragerea la sorți a preşedintelui şi locțiitorului Biroului electoral județean, precum şi a preşedinţilor şi a locţiitorilor birourilor electorale de circumscripţie înființate pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi a alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din data de 09 iunie 2024, va avea loc la data de 15.04.2024, ora 8,00 la sediul Tribunalului Sibiu situat în Sibiu, str. Ocnei nr. 33”, a transmis. primtr-un comunicat de presă, Președintele Tribunalului Sibiu, judecătorul Elena Dumbrăvean.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*