Se reiau plimbările cu mocănița! Zilele Mocăniței, în weekendul 9-10 septembrie

Asociația Prietenii Mocăniței anunță organizarea celei de-a opta ediții a Zilelor Mocăniței, în weekendul 9-10 septembrie, la Sibiu.

Asigură-ți locul în trenul distracției și fii parte dintr-o tradiție în mișcare! 🚃❤️ Participarea se face exclusiv pe bază de rezervare online la https://sibiuagnitarailway.com/…/bilet-zilele-mocanitei/
Hai cu zâmbetul pe buze și pofta de distracție!” – transmit organizatorii.

Călătoria cu mocănița pe relația Cornățel – Hosman și retur durează aproximativ o oră și jumătate, în stația Hosman trenul face pauză 15 minute pentru alimentarea locomotivei și pentru manevrele de întoarcere a garniturii.

Copiii între 3 și 18 ani beneficiază de reducere, iar cei sub 3 ani călătoresc gratuit dacă sunt ținuți în brațe de părinți.

Trenul este compus din locomotivă cu abur, trei vagoane închise și un vagon deschis, de vară.

„Vă rugăm să țineți cont de următoarele:

  • Înainte de a vă îmbarca în tren, vă rugăm să prezentați numărul de comandă din email colegilor noștri din gară pentru a obține biletele fizice.
  • Nu vă putem garanta că toate persoanele pentru care faceți rezervare vor avea locuri alăturate în tren, așadar, dacă sunteți un grup mărișor, vă recomandăm să veniți din timp în stația de plecare pentru a ocupa locuri alăturate.
  • Neprezentarea până la ora de plecare a trenului duce la pierderea rezervării, fără posibilitatea de refund.

Prin efectuarea achiziției, confirmați că ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu cele de mai sus. Vă rugăm să nu întârziați, trenul va pleca la ora precizată” – adaugă sursa citată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*