Se întâmplă în România. Un urs a căzut de la primul etaj al parcării unui mall din Brașov și s-a rănit grav

Un urs a fost eutanasiat după ce s-a rănit grav în noaptea de duminică spre luni, în parcarea unui mall din Brașov. Potrivit Monitorul de Cluj animalul a căzut de la primul etaj al parcării.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Brașov

Un urs care s-a rănit grav după ce a căzut, în noaptea de duminică spre luni, de la etajul 1 al parcării unui mall din centrul municipiului Braşov, a fost eutanasiat în cursul dimineţii, a transmis Primăria Braşov.

Conform sursei citate, ursul a intrat în parcarea AFI Mall şi, după ce a urcat la etajul 1, a găsit un balcon pe unde a încercat să iasă şi a căzut. Deşi era rănit, ursul a mers zeci de metri, ajungând în strada Romană, unde a fost prins de echipa de intervenţie.

„Având în vedere rănile pe care le avea, s-a luat decizia eutanasierii lui. De la intrarea în parcarea mall-lui şi până la prinderea lui a fost monitorizat de echipa de intervenţie şi nu a reprezentat niciun risc pentru braşoveni”, au susţinut reprezentanţii Primăriei.

Conform acestora, este vorba despre exemplarul care, în cursul săptămânii trecute, a fost zărit în mai multe locuri din jumătatea de sud a oraşului, respectiv în cartierul Răcădău şi pe Calea Bucureşti.

Tot săptămâna trecută, în partea de nord a oraşului, un alt urs a intrat în curtea unei case, populaţia fiind informată prin sistemul Ro-Alert în legătură cu prezenţa acestuia şi sfătuită să evite zona.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*