Se întâmplă în România. O femeie și-a ucis tatăl după o ceartă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a dispus, vineri, începerea urmăririi penale faţă de o inculpată de 34 ani, pentru infracţiuni de violenţă în familie, respectiv omorârea tatălui, prin aplicarea mai multor lovituri cu un cuţit, informează Monitorul de Cluj.

Foto: Arhivă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a dispus, vineri, începerea urmăririi penale faţă de o inculpată de 34 ani, pentru infracţiuni de violenţă în familie, respectiv omorârea tatălui, prin aplicarea mai multor lovituri cu un cuţit.

Femeia a fost reţinută, pentru 24 de ore, iar astăzi procurorii au formulat propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, dosarul fiind înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, remis Agerpres.

Din mijloacele de probă administrate în cauză, a rezultat că în data de 10 august, în timp ce se aflau la domiciliul din comuna bihoreană Ineu, pe fondul unui conflict spontan cu părinţii săi, suspecta C.E.E. l-a agresat pe tatăl ei, victima C. LI. G., aplicându-i acestuia mai multe lovituri cu un cuţit, provocându-i leziuni ce au condus la decesul victimei după o scurtă perioadă de timp.

La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor – Serviciul de Investigaţii Criminale.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*