Se asfaltează drumul comunal dintre Hoghilag și Valchid

Primarul comunei Hoghilag a anunțat că modernizarea drumului care leagă Hoghilagul de Valchid va începe în doar câteva zile.

Foto: Facebook Nicu Lazăr

Deasemenea, primarul comunei Hoghilag, Nicu Lazăr spune că primăria mai are în prezent în derulare câteva investiții majore care vizează satul Valchid și locuitorii acestuia.

„Investiția cea mai așteptată de catre oamenii din Valchid a început. De zeci de ani valchizenii își doresc pe buna dreptate asfaltarea drumului comunal Hoghilag – Valchid iar în aceste zile a demarat organizarea de șantier .

E un vis devenit realitate iar asta ne bucură tare mult. În paralel cu această investiție mult așteptată la Valchid mai avem în derulare următoarele proiecte: introducerea rețelei de apă (care va fi definitivată în aproximativ două luni), va reîncepe curând lucrul la rețeaua de canal (estimăm finalizarea ei până în luna iunie a acestui an), se lucrează la grădinița Valchid (ne dorim să fie gata la finalul acestui an), așteptăm dotările la căminul Valchid pentru a definitiva investiția (maximum trei luni). Sunt investiții care depășesc 5 milioane de euro doar în acest sat.

Efortul nostru este supraomenesc uneori deși mai sunt multe lucruri de făcut și pentru asta vă rugăm să înțelegeți și să mai tolerați disconfortul pentru o perioadă de timp.

Mulțumim valchizenilor și îi asigurăm că e o onoare pentru noi toată această muncă în slujba lor!” a transmis primarul comunei Hoghilag, Nicu Lazăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*