Scurtcircuit! FC Hermannstadt a pierdut pe Municipal

FC Hermannstadt a disputat ieri după-amiază, la Sibiu, penultimul meci de verificare înaintea debutului în SuperLigă. Pe Stadionul Municipal, a cedat în fața echipei de liga secundă Unirea Dej, scor 0-2 (0-0), goluri înscrise de Alex Militaru (‘50) și Cristian Chira (‘85 – pen.).

foto: facebook/FCH

Marius Măldărășanu a ales din nou Unirea Dej pentru un meci de pegărtire, la fel cum a făcut și-n iarnă, înaintea returului de campionat. Atunci, sibienii au mers până la Florești pentu întâlnire și au învins cu 1-0 printr-un gol semnat de Balaure la jumătatea primei reprize. De această dată, FC Hermannstadt a cedat în actul secund, stârnind panică printre suporteri, mai ales că au mai rămas puține zile până la primul meci oficială de la revenirea în primul eșalon.

Antrenorul sibian a început cu Muțiu – Butean, Antoche, Issah, Hanzu – Răuță, Iancu – Năstăsie, Petrescu, Popescu – Paraschiv, pentru ca apoi să ruleze întreg lotul aflat pe foaia de joc.

Partida s-a disputat la adăpost de ochii curioșilor, în condițiile în care FCH mai are la dipoziție doar o săptămână până la primul meci din SuperLigă, programat vineri 15 iulie, de la ora 18,30, cu CS Mioveni. „Accesul publicului și al reprezentanților mass-media este interzis, datorită lucrărilor de reamenajare la Stadionul Municipal Sibiu, aflat în șantier. Partida nu este transmisă live și nici înregistrată video, datorită aceluiași motiv mai sus menționat“, a transmis FCH.

Pentru Unirea a fost abia al doilea amical din această vară.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*