Școlile și grădinițele din Cisnădie beneficiază de echipamente TIC de ultimă generație în valoare de aproape 2 milioane de lei (CP)

„Școlile și grădinițele din Cisnădie beneficiază de echipamente TIC de ultimă generație în valoare de aproape 2 milioane de lei.

FOTO: Primăria orașului Cisnădie

Un pas important spre modernizarea și digitalizarea educației în orașul Cisnădie a fost făcut odată cu achiziția și distribuția de echipamente TIC pentru toate unitățile de învățământ din Cisnădie. Este vorba de 79 de display-uri interactive cu suport, 183 de laptopuri, 87 de sisteme de sunet, 83 de scanere de documente portabile, 13 mese luminoase, 13 aparate de fotografiat digitale pentru copii, 13 microscoape digitale, 74 de imprimante multifuncționale, 74 de camere pentru videoconferințe și 4 routere Wi-Fi.

Achiziția echipamentelor face parte din proiectul ”O educație digitală și incluzivă în Orașul Cisnădie”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

În acest context, urmează dotarea școlilor și grădinițelor cu:

Mobilier modern, adecvat cerințelor elevilor de dezvoltare armonioasă, în vederea creării unui spațiu de învățare sigur, atractiv, modern;

Echipamente și materiale didactice noi pentru sălile de sport;

Materiale didactice și echipamente digitale pentru laboratoarele de științe;

Materiale didactice specifice pentru cabinetele de asistență psihopedagogică și de logopedie”, reiese dintr-un comunicat transmis redacției de către Gheorghe Huja, Primarul orașului Cisnădie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*