Școala Militară Sibiană a aniversat 5 ani de activitate

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică Sibiu a împlinit a 5 ani de activitate, iar cu această ocazie a organizat o ceremonie festivă la care au participat cadre militare de la nivel central și local, oficialități locale, cadrele didactice și elevii acestei unități de învățământ.

Foto: Primăria Municipului Sibiu

Primarul Astrid Fodor a fost alături de școala militară sibiană și de această dată, pentru a transmite un mesaj de felicitare și încurajare. La rândul său, primarul Astrid Fodor a primit din partea instituției o plachetă, în semn de respect și recunoștință pentru buna colaborare.

Foto: Primăria Municipului Sibiu

„Printre multe alte atribute, Sibiul este un oraș al educației, atât prin tradiția sa istorică în acest domeniu, dar și datorită dezvoltării învățământului în prezent. Din punct de vedere al educației militare, Sibiul are o tradiție de peste 100 de ani prin performanta Academie a Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu, iar pe de altă parte are noua Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică, care astăzi împlinește 5 ani. Într-un timp foarte scurt, Școala a reușit să devină tot mai apreciată și vizibilă, atrăgând tineri din toată țara. Urez mult succes și mulți ani înainte acestei școli militare sibiene care are misiunea și onoarea să contribuie la creșterea profesionalizării Armatei României, într-un domeniu vital pentru un sistem de apărare eficient. La mulți ani, conducerii – domnului comandant Gheorghe Goia, tuturor celor care lucrează aici și bineînțeles elevilor, cărora le urez mult succes în viitoarea carieră militară!”, a declarat Astrid Fodor, primarul muncipiului Sibiu.

Foto: Primăria Municipului Sibiu

Foto: Primăria Municipului Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*