Școala generală nr. 1 din Tălmaciu va fi modernizată printr-un proiect cu finanțare nerambursabilă

Școala Generală nr. 1 din Tălmaciu va fi modernizată printr-un proiect cu finanțare nerambrsabilă în valoare de 21.688.900,32 lei.

Foto: Primăria Tălmaciu

Amplasamentul pentru implementarea acestui amplu proiect a fost predat către Compania Națională de Investiții conform HCL 128/2023.

„Proiectul reprezintă o investiție semnificativă în viitorul educației și în dezvoltarea personală a fiecărui elev.

Prin modernizarea și extinderea clădirii școlare, ne propunem să creăm un mediu educațional mai sigur, mai confortabil și mai adaptat nevoilor actuale ale elevilor și ale cadrelor didactice. Vom investi în dotarea cu echipamente moderne, tehnologii avansate și facilități adecvate pentru a sprijini procesul educațional și pentru a stimula creativitatea și inovația în rândul elevilor noștri.

Foto: Primăria Tălmaciu

Extinderea clădirii, respectiv construirea unui corp nou va permite o mai bună gestionare a spațiului și va asigura că fiecare elev beneficiază de condiții optime pentru învățare și dezvoltare personală. Scopul nostru este să oferim o educație de calitate, care să îi pregătească pe elevi pentru provocările și oportunitățile secolului XXI” au transmis reprezentanții Primăriei Tălmaciu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*